torsdag 22. august 2013

Uansett – mer vei for pengene med Høyre

Høyre er det eneste partiet i Troms som har et godt forslag til en veiutbyggingsplan, nemlig regionpakke Troms og 35 mrd mer til samferdsel. I tillegg vil Høyre etablere et vedlikeholdsfond for infrastruktur på 50 mrd samt tilbakeføre fylkesveiene til Staten. Det betyr slutten på dobbelt veibyråkrati, og vi får mer vei for pengene med samlet planlegging og gjennomføring av veiprosjekter.
 
Høyres nye ideer og bedre løsninger har fått Ap til å mobilisere alt de har for å så tvil om et samarbeid mellom Høyre og Frp i forhold til veiutbygging med eller uten bompenger. Dette fordi Ap selv ikke har noe godt veialternativ å presentere for velgerne i Troms.
 
Det som er helt sikkert er at det vil bli mer veiutbygging og bedre vedlikehold av veiene med Høyre og Frp i regjering enn med Ap, uavhengig om det blir bompengefinansiert eller ikke! Dette vet Ap og de prøver desperat å få bompenger eller ikke bompenger til å bli en hovedsak, slik at velgerne skal glemme at med Ap blir det mindre vei for pengene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar